Boek Nu onze zaal in het centrum van Romeins Tongeren

in de omgeving

VAN RELAXEN TOT ROMEINSE TEMPELS

Op wandelafstand kan je alles vinden om een zeer aangename dag door te brengen.

TONGEREN, OUDSTE STAD VAN BELGIË

Parochiecentrum Sint-Jan is gelegen pal in het centrum van Tongeren. De Grote Markt met het bekende standbeeld Ambiorix ligt op amper 300 meter.

Ga op ontdekking in de oudste stad van België. Met zijn Romeinse overblijfselen, het bekende Gallo-Romeins Museum, het Teseum, de Romeine muur en zoveel meer beleef je hier fijne momenten.

STADSPARK DE MOTTEN

Voor de kinderen, maar zeker ook voor de ouderen, ligt op nauwelijks 150 meter het vernieuwde stadspark De Motten.

De rivier de Jeker baant zich een weg doorheen een gezellig wandelpark, langs 2 grote vijvers en grote speeltuin waar de kinderen een superdag kunnen beleven.

Voor de sportievelingen kan je hier een balletje slaan op de tenniscourt, je knieën schaven op het skatepark of een rondje joggen op de finse piste.

RUIME PARKINGS OP WANDELAFSTAND

Naast de ondergrondse parking in het centrum van de stad, kan je in het stadspark De Motten twee ruime parkings vinden van waar je in enkele minuten tot bij parochiecentrum Sint-Jan wandelt.

Perfecte locatie voor onze (h)Eerlijke maaltijd: ruime, goed onderhouden zaal met veel daglicht, ruime toog en keuken + vlak in het centrum gelegen. Kortom: een aanrader voor alle evenementen: groot en klein !

Krijn Henrotte
via Facebook
© 2024 Parochiecentrum Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden